Hyppää pääsisältöön

RAKENTEIDEN KUIVAUS

Vesivahingon sattuessa akuutisti, pääsemme paikalle nopeasti, jopa tunnin sisällä vahingon havainnoinnista. Suoritamme ensiapuna selvityksen vahingon aiheuttajasta, sekä ryhdymme toimenpiteisiin, ettei vahinko pääse leviämään ympäristöön. Tämän jälkeen annamme tarjouksen kuivatuksesta, purkutyöstä sekä jälleenrakentamisesta.

Jos kyseessä on vanha vesivahinko, joka havaitaan vasta myöhemmin, esimerkiksi haju- tai pintojen värimuutosten kautta, teemme kosteuskartoituksen, jonka jälkeen annamme tarjouksen vaadittavista toimenpiteistä kuivaus-, purku- ja jälleenrakennustöineen.

Pienemmissä vesivahingoissa, joissa riittää rakenteiden pintapuolinen kuivaus, kuivaus voidaan suorittaa ns. tilakuivauksena. Se on yleisimmin tarvittu ja helpoin kuivausratkaisu – tarvitaan vain kuivain ja puhallin.

Rakenteiden kuivauksen yhteydessä huolehdimme tarvittaessa myös vaurioalueen desinfioinnista, joka ehkäisee terveyshaittoja ja varmistaa, ettei kuivattavaan rakenteeseen jää terveydelle haitallisia organismeja. Tällaisia ovat esimerkiksi bakteerit, homeet ja niiden itiöt. Käyttämämme desinfiointiaineet ovat ympäristölle turvallisia ja booriyhdisteettömiä.

Kosteusvaurioihin liittyvät hajuhaitat häviävät yleensä desinfioinnin myötä. Jos haju on imeytynyt pinnoitteisiin tai tekstiileihin teemme otsonoinnin.

LATTIAN KUIVATUSHINNASTO (hinnat sis. alv 24%)
Pieni huone 1-4m² 400 €
Keskisuuri huone 4-13m² 850 €
Suuri huone 13-50m² 1400 €
Näistä suuremmat kuivatukset hinnoitellaan erikseen.